PYRAMIDE GORINCHEM

PYRAMIDE GORINCHEM Heeft u geen zin om te koken ?

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 920 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pyramide Gorinchem. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 20:04 Mijn beoordeling gaat over wat ik had. Mijn man had een shoarma schotel speciaal die was net als goed. Ik had een kapsalon kalfdoner die was echt niet lekker. Hij was niet lekker warm de doner leek net op boterhammenworst. En had een zure smaak
27 jun 2022 om 9:44 Jedzenie nie do końca wyglądało tak jak w internecie, np. zamówiłem bagietkę z masłem i dostałem ją ale w całości a masło osobno wiec kanapeczki musiałem zrobić sobie sam a na zdjęciu były już gotowe do spożycia. Reszta była smaczna
19 jun 2022 om 21:26 Prima eten, en ruim op tijd bezorgd Ik miste wel de shoarma broodjes, ging er van uit dat dit er standaard bij zat
19 jun 2022 om 19:51 Mooi op tijd,zelfs 15 minuten eerder.eten was heerlijk.
15 jun 2022 om 22:01 Was niet best dit keer. 19:50 besteld, rond 21:30 bezorgd, op woensdag avond. Friet besteld, maar was gemixt met aardappelschijfjes. Vlees was ook taai. Voor de zekerheid gebeld of ze me niet vergeten waren. Niet gewend :(
15 jun 2022 om 7:54 Superlekker en vriendelijke bezorgster
28 mei 2022 om 20:15 Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd, prijs en kwaliteit:heel goed.
27 mei 2022 om 9:57 Zoals alles tegenwoordig redelijk aan de prijs Maar we hebben heerlijk gegeten 2x spareribs menu Genoeg friet en 1.5 spare rib Vriendelijke bezorgster
20 mei 2022 om 22:51 Spareribs waren echt heel erg goed! Alleen de pizza..... Daar zat zo veel kaas en vet op dat ik de rest van de avond "gezellig" met buikpijn heb doorgebracht. Spareribs voor herhaling vatbaar, pizza zeker niet!
3 mei 2022 om 16:42 Heel snel bezorgd. Goed eten en nog heel warm, ook de frietjes waren nog knapperig!
30 apr 2022 om 20:48 exact op de bestelde tijd, eten niet erg warm
27 apr 2022 om 22:40 Was goed