PYRAMIDE GORINCHEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 943 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pyramide Gorinchem. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 21:12 Belofte prima nagekomen
27 nov 2022 om 7:38 Anderhalf uur op 1 schotel zitten wachten.
25 nov 2022 om 19:18 Eten wat aan de late kant, maar dat is geen probleem. Schotels heerlijk. Patatjes erg hard en koud.
20 nov 2022 om 20:33 Was weer eventjes geleden dat ik besteld had maar nu ook weer als vanouds heerlijk genoten van mijn schotel. Bezorgin helemaal top
20 nov 2022 om 19:52 Eten was goed bezorging veel te laat een uur later,dan gepland
19 nov 2022 om 19:23 Pizza was veeel te vet
29 okt 2022 om 8:28 te laat met bezorgen, eten was lauw en ook niet echt lekker, heb beter gehad, 1ste keer hier zal het niet nog een keer doen.
22 okt 2022 om 20:45 Top! Na per ongeluk een verkeerd adres opgegeven te hebben het eten netjes en warm toch gekregen.
10 sep 2022 om 20:10 Eten was redelijk maar niet geweldig en we hebben 90 minuten moeten wachten op het eten.
21 aug 2022 om 20:59 niet gekregen wat ik besteld heb, ik zal hier nooit meer bestellen, te duur voor wat je krijgt en heb niet eens gekregen wat ik besteld had. zonde maar er zijn genoeg andere opties.
24 jul 2022 om 20:39 Veel te laat bezorgd 75min moeten wachten helaas
24 jul 2022 om 12:13 Wij hadden spareribs en een T-bone besteld. Beide zeer aan te raden. Bij de spareribs viel het vlees van het bot! Je moet even geduld hebben, maar het is het 100% waard. Wij gaan vaker bestellen!